EXECUTARE SILITA – Decizia Tribunalului Bucuresti din 10.03.2017: “Anuleaza executarea silita ce face obiectul dosarului de executare. Inlatura dispozitia referitoare la obligarea contestatoarei la plata cheltuielilor de judecata”

Data: 18 June 2018, 14:19 | autor: L.J. | 0 comentarii | 572 afisari

Tribunalul Bucuresti, Sectia A V- A Civila, a admis la data de 10.03 2017 apelul contestatorului, care a sustinut ca in mod nelegal si netemeinic executorul judecatoresc a demarat executarea silita, apreciind ca in cauza sunt indeplinite conditiile pentru a se admite cererea de suspendare a executarii silite, intrucat exista un caz bine justificat si ca aceasta se impune data fiind iminenta producerii unui prejudiciu.

Minuta deciziei Tribunalului Bucuresti:

Admite apelul declarat de apelantii-contestatori impotriva Sentintei civile pronuntata de Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti in dosarul nr... in contradictoriu cu intimata-creditoare. Schimba in parte sentinta apelata, in sensul ca:
Admite contestatia la executare. Anuleaza executarea silita ce face obiectul dosarului de executare. Inlatura dispozitia referitoare la obligarea contestatoarei la plata cheltuielilor de judecata. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei apelate.
Definitiva
”.

Extras din decizie:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.