EXECUTARE SILITA ANULATA - “Intimata a comunicat instantei ca nu poate face aceasta dovada”

Data: 26 September 2019, 10:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 430 afisari

Prin Hotararea 311/2019, Judecatoria Oradea a anulat executarea silita.

Prin contestatia la executare inregistrata la data de 09.07.2018, timbrata cu 921 lei taxa judiciara de timbru, contestatorul T.D.G., in contradictoriu cu intimata I. LTD a solicitat instantei anularea somatiei din data de 15.06.2018, a instiintarii privind masura popririi din 15.06.2018 si a adresei de infiintare a popririi din 15.06.2018 date in dosarul de executare nr 184/2018 si anularea tuturor formelor de executare silita incepute in dosarul de executare nr 184/2018 al Biroului executorului judecatoresc R.V.I.C.
Contestatorul a invocat lipsa dovezii de creditoare a I. LTD, a sustinut exceptia prescriptiei dreptului de a cere executarea silita, pe fond a aratat ca creanta pretinsa nu este certa, contestand totodata si intinderea cheltuielilor de executare silita.
Intimata a depus intampinare, in cadrul careia a invocat exceptia netimbrarii, exceptia tardivitatii, exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant a avocatului contestatorului, iar pe fond a solicitat respingerea contestatiei ca nefondata.

Minuta Judecatoriei Oradea:

“Admite exceptia lipsei dovezii calitatii de reprezentant pentru doamna avocat C.P. in reprezentarea intimatei I. LTD si, in consecinta:
Admite contestatia la executare formulata de contestatorul T.D.G., in contradictoriu cu intimata I.LTD.
Anuleaza executarea silita efectuata in dosarul executional al Biroului executorului judecatoresc.
Dispune restituirea catre contestator a taxei de timbru in cuantum de 921 lei, la ramanerea definitiva a prezentei hotarari.
Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecatoria Oradea.

Extras din hotararea Judecatoriei Oradea:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.