Exclusiv: Raspunsul sefului Jandarmeriei Romane privind declasificarea unor documente secrete in legatura cu violentele din 10 august

Data: 09 October 2018, 14:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 856 afisari

Colonelul Catalin Ionut Sindile (foto), seful Jandarmeriei Romane, precizeaza ca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia Parchetelor Militare a solicitat Inspectoratului General al Jandarmeriei intreprinderea demersurilor pentru declasificarea unor documente secrete de serviciu emise de structuri din cadrul Jandarmeriei Romane in legatura cu actiunea de protest desfasurata in Piata Victoriei in data de 10 august 2018.


Potrivit acestuia, declasificarea unor documente secrete de serviciu se poate realiza numai in conditiile prevederilor art. 20 din HG nr. 585 /2002 pentru aprobarea Standardelor nationale de protectie a informatiilor clasificate in Romania, coroborate cu prevederile art. 1 lit. a din HG nr. 781/2001 privind protectia informatiilor secrete de serviciu.

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.