Exclusiv: propunerea CSM privind modificarea Legii integritatii si adresele catre MJ, instante si parchete (Document)

Data: 21 October 2019, 14:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 554 afisari

Lumea Juridica prezinta in exclusivitate propunerea formulata de catre Consiliul Superior al Magistraturii privind modificarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, precum si modificarea Legii nr. 161/2003 privind transparenta in functii si a Legii nr. 115/1996 privind declararea si controlul averii.


Propunerea a fost lansata la 9 mai 2019 de catre judecatoarea Simona Marcu (foto), fosta presedinta a CSM.

De asemenea, documentul atasat la finalul articolului contine adresele inaintate de catre CSM ministrului Justitiei Ana Birchall, presedintei din acel moment a ICCJ, Cristina Tarcea, sefilor de curti de apel si de parchete de pe langa curti de apel din intreaga tara, precum si senatorului Robert Cazanciuc, presedintele Comisiei juridice din Senat.

Subliniem ca sesizarea Ministerului Justitiei era necesara intrucat CSM nu are atributia de a elabora in mod direct proiecte de lege.

In esenta, propunerea de acte normative

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.