EXCLUSIV! PROCUROAREA PUIU ZARAFINA DE LA SIIJ A INVINS CSM la CAB - “A folosit dreptul sau de apreciere intr-un mod abuziv, excesiv”

Data: 22 noiembrie 2019, 10:50 | autor: L.J. | 0 comentarii | 720 afisari

Lumea Juridica prezinta Sentinta civila 345 in dosarul 3456/2/2019 prin care Curtea de Apel Bucuresti a admis actiunea procuroarei Puiu Zarafina de la Sectia pentru Investgigarea Infractiunilor din Justitie, a dispus anularea hotararii Sectiei pentru procurori a CSM privind refuzul acordarii avizului pentru continuarea activitatii dupa 65 de ani si a suspendat executarea acesteia. Instanta i-a obligat pe procurorii din CSM sa acorde avizul anual pentru Puiu Zarafina. Hotararea a fost intoarsa la Inaltea Curte de Casatie si Justitie, care a mentinut decizia CSM.

Judecator:

Nicoleta Nolden

Minuta Curtii de Apel Bucuresti:

“Respinge ca neintemeiate exceptiile lipsei calitatii procesual pasive a paratului a inadmisibilitatii cererii de suspendare. Admite actiunea asa cum a fost precizata. Anuleaza Hotararea nr. 518/2019 a sectiei de procurori din cadrul CSM si obliga paratul sa acorde reclamantei avizul anual pentru mentinerea in functie dupa implinirea varstei de 65 de ani. Suspenda executarea Hotararii nr. 518/2019. Executorie de drept in ceea ce priveste suspendarea.
Ia act ca reclamanta nu a solicitat cheltuieli de judecata. Cu recurs in 5 zile de la comunicare in ceea ce priveste capatul de cerere privind suspendarea si in termen de 15 zile de la comunicare in ceea ce priveste capatul de cerere privind anularea hotararii contestate”.

Extras din sentinta Curtii de Apel Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.