Examen de primire in avocatura: UNBR a respins toate contestatiile la punctaj

Data: 12 September 2018, 11:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 540 afisari

 

Presedintele Comisiei nationale de examen de primire in profesia de avocat, av. dr. Traian Cornel Briciu (foto), a anuntat ca nicio contestatie la punctaj formulata de candidati nu a fost admisa. Potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, in urma reverificarii tuturor lucrarilor candidatilor care au formulat contestatii la punctaj, s-a constatat ca nu exista diferente intre punctajul initial acordat acestor lucrari si punctajul rezultat in urma reverificarii. Astfel, s-a dispus respingerea tuturor contestatiilor la punctaj formulate de candidatii care s-au prezentat la examenul din data de 31 august 2018, respectiv 58 contestatii la punctaj formulate de candidatii inscrisi la examenul pentru dobandirea titlului de avocat stagiar si 6 contestatii la punctaj formulate de candidatii inscrisi la examenul pentru dobandirea titlului de avocat definitiv.


Astfel, precizeaza avocatul Traian Briciu in pozitia publicata pe UNBR, lista cu rezultatele obtinute de candidatii care s-au prezentat la examenul de admitere in profesia de avocat din data de 31 august 2018, publicata la data de 07 septembrie 2018 pe paginile web ale U.N.B.R. si I.N.P.P.A., devine lista finala a rezultatelor obtinute de candidatii la examenul de primire in profesia de avocat, sesiunea august 2018.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.