EVAZIUNEA FISCALA IN FORMA INSTRAINARII DE CATRE DEBITOR A BUNURILOR SECHESTRATE - Rechizitoriul DNA-ST Craiova din 21.07.2016 intocmit in dosarul nr. 60/P/2013, pentru trimiterea in judecata a inculpatilor Adrian Mititelu si Gigel Preoteasa: „Bunul mobil constand in dreptul de dispunere asupra drepturilor federative de joc ale jucatorilor de fotbal poate face obiectul unor masuri asiguratorii sau de executare silita”. Inselaciunea – art. 244 alin. (1) CP

Data: 27 July 2016, 14:12 | autor: A.P. | 0 comentarii | 1594 afisari

Prin rechizitoriul intocmit la data de 21 iulie 2016 in dosarul nr. 60/P/2013, Directia Nationala Anticoruptie-Serviciul Teritorial Craiova a dispus trimiterea in judecata a inculpatilor Adrian Marian Mititelu si Gigel Preoteasa, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala in forma instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala si inselaciune. Cauza a fost inaintata spre judecare Tribunalului Dolj.


proc. Cosmin CROITORIU (verif.)

Infractiunile retinute: evaziunea fiscala-substituire, degradare sau instrainare de catre debitor a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de procedura fiscala – art. 9 alin. (1) lit. g) si alin. (3) din Legea 241/2005; inselaciunea – art. 244 alin. (1) CP.

Solutia: „In temeiul art. 327 lit. a) C.proc.pen., (...), dispun trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor:

1. Mititelu Adrian Marian, (...), sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala - substituire, degradare sau instrainare de catre debitor a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de Procedura Fiscala, prev. de art. 9 alin. (1) lit. g) si alin. (3) din Legea 241/2005 cu modificarile si completarile ulterioare; inselaciune, prev. de art. 244 alin. (1) C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. (1) din C.pen. si art. 5 alin. (1) din C.pen.

2. Preoteasa Gigel, (...), sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala - substituire, degradare sau instrainare de catre debitor a bunurilor sechestrate in conformitate cu prevederile Codului de Procedura Fiscala, prev. de art. 9 alin. (1) lit. g) si alin. (3) din Legea 241/2005 cu modificarile si completarile ulterioare; inselaciune, prev. de art. 244 alin. (1) C.pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. (1) din C.pen. si art. 5 alin. (1) din C.pen.”.

>>Rechizitoriul din 21.07.2016 intocmit de DNA-ST Craiova, in dosarul nr. 60/P/2013

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.