EVACUARE PENTRU NEPLATA CHIRIEI - “Cererea reclamantilor este intemeiata, neavand justificare lipsirea lor de posesia imobilului, prin actiunea paratilor de a locui in acesta”

Data: 04 April 2019, 10:59 | autor: L.J. | 0 comentarii | 496 afisari

Prin Sentinta 13470/2016, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a admis cererea de evacuare formulata de reclamanti, in contradictoriu cu paratii.

In motivarea cererii, reclamantii au invederat in esenta faptul ca la data de 17.06.2015 au incheiat contractul de inchiriere prin care au dat in chirie imobilul situat in Bucuresti,..., sector 1, compus din teren si constructie, avand 2 camere, 2 antreuri, 2 marchize, camera, pivnita 2 magazii, baie si garaj, ca parata si colocatarul H.A. incepand cu luna ianuarie 2016 nu au mai achitat chiria aferenta contractului, astfel ca prin notificarea din 09.06.2016 au denuntat contractul si au solicitat evacuarea locatarilor din imobil. Au aratat reclamantii ca paratii nu au platit de buna-voie sumele de bani aferente si nici nu au inteles sa elibereze imobilul, desi reclamantii au tolerat aceasta situatie mai bine de 6 luni.
Au aratat reclamantii ca au notificat paratii cu privire la nerespectarea obligatiilor prin corespondenta purtata cu chiriasul si colocatarul acesteia pentru achitarea chiriilor restante, insa nu au inteles sa dea curs notificarii.
Paratii nu au formulat intampinare, dar s-au prezentat in fata instantei la termenul de judecata din data de 28.07.2016, cand au depus un inscris, respectiv ordinul de plata al sumei de 3.000 euro din data de 28.07.2016.

Minuta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

“Admite cererea de evacuare formulata de reclamantii... in contradictoriu cu paratii.
Dispune evacuarea paratilor din imobilul situat in Bucuresti, …..sector 1.
Acorda termen de gratie pentru evacuare de 15 zile de la data pronuntarii.
Obliga paratii in solidar sa plateasca reclamantilor suma de 2.199 lei cu titlu de cheltuieli de judecata.
Executorie de drept.
Cu drept de apel in 5 zile de la pronuntare, cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti".

Extras din sentinta Judecatoriei Sectorului 1:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.