Esec in operatiunea impotriva sefei CSM

Data: 22 May 2019, 12:03 | autor: L.J. | 0 comentarii | 653 afisari

Esec in operatiunea prin care se incearca revocarea presedintei Consiliului Superior al Magistraturii Lia Savonea (foto).


Curtea de Apel Cluj a discutat posibilitatea revocarii Liei Savonea din CSM, insa in cele din urma actiunea a fost respinsa, nefiind intrunita majoritatea necesara. Anuntul a fost facut marti, 21 mai 2019, de catre conducatorul Biroului de informare si relatii publice al Curtii de Apel Cluj, judecatorul Lucian Marian Mihaita.

Comunicatul Curtii de Apel Cluj:

Azi, 21 mai 2019, la sediul Curtii de Apel Cluj s-a intrunit Adunarea Generala a Judecatorilor, la solicitarea unei treimi din numarul judecatorilor Curtii de Apel Cluj, pentru discutarea initierii procedurii de revocare a doamnei judecator Lia Savonea din functia de membru ales in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Solicitarea a fost respinsa, intrucat nu a fost intrunita majoritatea ceruta de lege.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.