Dupa Cristina Tarcea, un alt judecator ICCJ paraseste sistemul

Data: 09 February 2020, 09:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1702 afisari

In 6 februarie 2020, ziua in care CSM a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de pensionare a fostei sefe a Inaltei Curti Cristina Tarcea, a mai fost aprobata pensionarea unui alt judecator suprem.


 

Astfel, dupa suplimentarea ordinii de zi, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare,  judecatoarei Aurelia Rusu.

In aceeasi sedinta, CSM a mai decis:

“-respingerea propunerii privind delegarea la Tribunalul Galati a doamnei MATYAS CLAUDIA FLORENTINA, judecator la Tribunalul Ilfov;

- respingerea propunerii privind detasarea la Tribunalul Galati a doamnei MATYAS CLAUDIA FLORENTINA, judecator la Tribunalul Ilfov”. 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.