Dubla lovitura pentru seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ

Data: 10 February 2020, 12:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 785 afisari

Dubla lovitura pentru procurorul Romulus Dan Varga (foto), seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Dupa ce a fost respins de ministrul Justitiei Catalin Predoiu, acum se cere incetarea delegarii procurorului Romulus Varga din functia de conducere.

Astfel, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 11 februarie 2020 “solicitarea de incetare a delegarii domnului procuror VARGA ROMULUS -DAN din functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”.
 

 Reamintim ca procurorul Romulus Varga a candidat pentru un nou mandat la sefia Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ. El fusese delegat in aceasta functie de catre CSM in 4 ianuarie 2020, atunci cand ii expirase mandatul prin care a ocupat functia prin numire.

Candidat vazut cu sanse mari pentru un nou mandat la conducerea Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ, Romulus Dan Varga a fost respins, fiind propusa pentru aceasta functie procuroarea Adriana Denisa Cristodor.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.