Doua judecatoare selectate pentru un seminar la Viena

Data: 27 June 2018, 13:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 722 afisari

Institutul National al Magistraturii a anuntat rezultatele selectiei magistratilor participanti la seminarul cu tema „Linguistics seminar on the vocabulary of Competition Law”, organizat la Viena in perioada 17-19 octombrie 2018.


Sunt selectati in vederea participarii la seminar in ordine, in functie de numarul de locuri care va fi alocat Romaniei de catre EJTN, urmatorii magistrati:

    -judecatoarea Maria Hrudei, de la Inalta Curte de Casatie si Justitie;

    -judecatoarea Alina Ciolofan, de la Curtea de Apel Craiova.

Pe lista de rezerva este selectata judecatoarea Maria Andries, de la Curtea de Apel Suceava. In total, in cadrul procedurii de selectie au fost depuse candidaturi de catre 7 de magistrati.

 

O candidatura a fost depusa in data de 12 iunie 2018, peste termenul de inscriere mentionat in anuntul de selectie (11 iunie, ora 16:00), motiv pentru care comisia de selectie a decis neincluderea acesteia in procedura de selectie.

De asemenea, pentru o candidatura nu fost depus avizul privind participarea, prevazut de dispozitiile art. 6 din Regulamentul privind drepturile si obligatiile persoanelor trimise in misiune temporara in strainatate de catre Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Judiciara, Institutul National al Magistraturii si Scoala Nationala de Grefieri, precum si pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotararea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014), motiv pentru care comisia de selectie a decis neincluderea candidaturii in procedura de selectie.

Toate cele 5 candidaturi incluse in procedura de selectie au fost depuse pentru grupele de limba engleza.

>>Comunicatul INM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.