Doua judecatoare, scoase din dosare timp de trei ani la cererea MJ

Data: 26 iunie 2020, 14:32 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1771 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 25 iunie 2020 solicitarea facuta de ministerul Justitiei condus de Catalin Predoiu (foto) cu privire la detasarea a doi judecatori la aceasta institutie.Ambele solicitari au fost admise.

Iata decizia CSM:

“Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturiia hotarat:

-Admiterea solicitarii Ministerului Justitiei de detasare in cadrul institutiei a doamnei ANCA GHEORGHIU, judecator cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Bucuresti, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.07.2020;

-Admiterea solicitarii Ministerului Justitiei de detasare in cadrul institutiei a doamnei FRANGULOIU SIMONA-MIHAELA, judecator la Curtea de Apel Brasov, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.07.2020”.

 

Comentarii

# ?????? date 27 iunie 2020 10:35 +2

@ Bă, ăsta copiază după Liviu Dragnea, ?Ăla cu insula Belina și cu angajatele de la Protecția Copilului, Predoiu cu judecătoarele și cu Secția Specială propusă de Tăriceanu, ? Considerați că, judecătorii fiind inamovibili, ministrul Predoiu ar fi trebui încunoștiințat că nu sunt detașabili, ?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.