DOSARUL PRIMARULUI DIN GHIMBAV. REFERAT DE ARESTARE – DNA Serviciul teritorial Brasov: “Inculpatul Toma Dorel este primar al localitatii Ghimbav din anul 1992, ocupand functia neintrerupt pana astazi... In decursul anilor si-a construit un aparat de specialitate la nivelul primariei format din persoane de incredere, care au adus la indeplinire dispozitiile primite, chiar si atunci cand au fost contrare legii, fiind recompensate la randul lor prin foloase necuvenite”

Data: 25 April 2018, 14:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 989 afisari

Prin referatul din 19.04.2018 semnat de procurorul sef al Serviciului teritorial Brasov din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie s-a solicitat arestarea preventiva a inculpatilor:

-Toma Dorel, primarului localitatii Ghimbav, pentru 7 fapte de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, toate in forma continuata;

-Geogean Ana Alina, contabil sef in cadrul Primariei Ghimbav, pentru 7 fapte de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit in forma continuata si luare de mita in forma continuata;

-Dulcinatu Lucia, administrator al unor societati comerciale, pentru 5 fapte de complicitate abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit in forma continuata si 4 fapte de spalarea banilor, in forma continuata.

Procuror:

Cornel David Deca

Nota: In data de 20 aprilie 2018, Tribunalul Brasov a respins cererea DNA de arestare preventiva a celor trei inculpati, dispunand masura controlului judiciar. Incheierea Tribunalului Brasov a fost atacata cu contestatie de DNA, decizia finala privind arestarea inculpatilor urmand a fi dispusa de Curtea de Apel Brasov.

Extras din referatul cu propunere de arestare:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.