DOSARUL LUI KONSTANTINOS PASSARIS – Judecatoria Gherla a respins contestatia lui Konstantinos Passaris, care cerea transferul din Romania in Grecia: „Legiuitorul a prevazut ca, in situatia in care condamnatul nu achita despagubirile, dar nu are posibilitatea de a le plati, se poate dispune liberarea conditionata. Daca legiuitorul ar fi intentionat ca, si in acest caz, condamnatul sa poata fi extradat in situatia imposibilitatii achitarii depsagubirilor si cheltuielilor, ar fi mentionat expres”

Data: 09 November 2018, 14:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 265 afisari

Prin sentinta penala nr. 20/2018 pronuntata in dosarul nr. 3138/235/2017, Judecatoria Gherla a respins ca neintemeiata contestatia formulata de condamnatul Konstantinos Passaris, detinut in Penitenciarul Gherla, impotriva incheierii nr. 303/2017 pronuntate de Biroul Judecatorului desemnat cu supravegherea privarii de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla.


Instanta a retinut ca in contestatia depusa de contestatorul Passaris Konstantinos, acesta arata ca face contestatie impotriva incheierii numarul 303/2017, fara a motiva contestatia.

Prin incheierea nr. 303/2017, Biroul judecatorului de supraveghere a privarii de libertate pentru Penitenciarul Gherla a stabilit:

Constata ca persoana condamnata Passaris Konstantinos, (…), in prezent incarcerat in Penitenciarul Gherla, conform mandatului de executare a pedepsei detentiunii pe viata nr. 1062/2015, emis in baza sentintei penale nr. 965/22.06.2015 a Judecatoriei Galati, definitiva prin decizia penala nr. 897/1/18.09.2015 a Curtii de Apel Galati, nu intruneste conditiile pentru a fi transferata din Romania in Republica Elena”.

Judecator:

Ioan Georgiu

Ministerul Public:

procuror Matei Dima, Parchetul de pe langa Judecatoria Gherla

Judecatoria Gherla. Sentinta penala nr. 20/2018

Stadiu procesual: Fond

Obiectul dosarului: contestatie impotriva hotararii judecatorului delegat

Minuta Judecatoriei Gherla din 08.01.2018:

1. Respinge contestatia formulata de contestatorul Passaris Konstantinos, cetatean in prezent detinut in Penitenciarul Gherla, impotriva incheierii nr. 303/2017 pronuntate de Biroul judecatorului de supraveghere a privarii de libertate pentru Penitenciarul Gherla.

2. Obliga contestatorul sa achite 50 lei, cheltuieli judiciare catre stat. Hotararea este definitiva. Pronuntata in sedinta publica din 08.01.2018”.

Extras din sentinta penala a Judecatoriei Gherla:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.