DOSARUL ASF – Decizia ICCJ in dosarul 2827/2/2014. Achitarea lui Dan Radu Rusanu in temeiul art. 16 alin. 1 lit. a) Cod procedura penala si in temeiul art. 16 alin. 1 lit. b) Cod procedura penala. Opinie separata in sensul desfiintarii in totalitate a sentintei apelate si trimiterii cauzei spre rejudecare instantei de fond

Data: 13 April 2018, 18:03 | autor: L.J. | 0 comentarii | 696 afisari

Prin decizia penala 235/A pronuntata in dosarul 2827/2/2014, ICCJ a mentinut decizia de achitare a Curtii de Apel Bucuresti in privinta fostului sef ASF Dan Radu Rusanu in baza art. 16 alin. 1 lit a) Cod procedura penala, care prevede: “fapta nu exista”, si in baza art. 16 alin. 1 lit b) Cod procedura penala, care prevede: “fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege” .

Rusanu a fost trimis in judecata, alaturi de altii, pentru constituire a unui grup infractional organizat, influentarea declaratiilor, favorizarea faptuitorului, folosirea influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Sentinta penala 235/A. ICCJ. Sectia Penala

Judecatori:

Maricela Cobzariu

Sandel Macavei

Aurel Gheorghe Ilie

Stadiu procesual: Apel

Obiectul dosarului: infractiuni de coruptie (Legea nr. 78/2000)

Solutiile dispuse de ICCJ in acest dosar:


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.