DOSARUL 109/P/2015 DNA - SECTIA DE COMBATERE A CORUPTIEI – Ordonanta de clasare in baza art. 16 alin. (1) lit. a) C.p.p. privind pe judecatorii Silviu Anti, Liliana Novac, Dana Stefanescu, de la Curtea de Apel Bacau, respectiv Tribunalul Bacau: “Ansamblul materialului probator administrat in cauza nu dovedeste savarsirea de catre persoanele mentionate a infractiunilor sesizate”

Data: 17 April 2018, 15:49 | autor: L.J. | 0 comentarii | 828 afisari

Prin Ordonanta din 01.03.2017 din dosarul 109/P/2015 de la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA s-a dispus clasarea cauzei fata de judecatorul Silviu Anti de la Curtea de Apel Bacau pentru savarsirea a opt infractiuni de luare de mita, Liliana Novac de la Curtea de Apel Bacau pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita, Dana Stefanescu de la Tribunalul Bacau pentru savarsirea unei infractiuni de luare de mita.

Clasarea cauzei a fost dispusa in temeiul art. 16 alin. (1) lit. a din Codul de procedura penala - “fapta nu exista”.

Proc. Dan Badea

Extras din ordonanta:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.