Doi soti, refuzati sa devina colegi de instanta (Document)

Data: 01 April 2020, 12:37 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1678 afisari

Sectia pentru judecatori din Consiliul Superior al Magistraturii – condusa de presedinta CSM Nicoleta Tint (foto) – a taiat in carne vie in sedinta de marti, 31 martie 2020.


Astfel, dintre cele 43 de cereri de transfer solutionate in respectiva sedinta, 31 au primit respingeri si numai 4 admiteri, restul de 9 solicitari fiind declarate ca ramase fara obiect.

Totusi, aceasta nu este nici macar o treime din totalul solicitarilor de transfer pe care CSM le-a centralizat pentru aceasta sesiune (click aici pentru a citi). Celelalte vor fi analizate in sedinta de joi, 2 aprilie 2020.

Ghinionul a facut ca doi soti sa primeasca raspunsuri opuse din partea CSM. Astfel, judecatorului Florin Potarnichie de la Tribunalul Harghita i-a fost refuzata cererea de transfer la Tribunalul Brasov, in timp ce judecatoarei Madalina Potarnichie i-a fost admisa solicitarea de transfer de la Judecatoria Brasov la Tribunalul Brasov.

>> Primele cereri de transfer solutionate

Sursa foto: Playtech.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.