Doar 9 zile de pauza intre detasarile unei judecatoare in ultimii 12 ani (Documente)

Data: 11 February 2020, 17:25 | autor: L.J. | 1 comentarii | 742 afisari

Doar noua zile a activat o magistrata in calitate de judecatoare de scaun in ultimii 12 ani, restul timpului petrecandu-si-l la Consiliul Superior al Magistraturii, prin detasari succesive.


Este vorba despre judecatoarea Andreea Simona Uzlau (foto), de la Curtea de Apel Ploiesti, cea care de la 1 februarie 2008 pana in prezent a obtinut din partea CSM detasari la aceeasi institutie, de fiecare data timp de trei ani.

Aproape toate detasarile au fost date incepand si sfarsind cu data de 1 februarie, astfel incat judecatoarea Uzlau nu a avut timp sa intre in dosare. Totusi, situatia s-a schimbat in 2020, cand judecatoarea a primit cea mai recenta detasare incepand cu data de 10 februarie.

Minuta CSM din 6 februarie 2020:

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat detasarea la Consiliul Superior al Magistraturii a doamnei judecator UZLAU ANDREEA, judecator la Curtea de Apel Ploiesti, incepand cu data de 10.02.2020, pe o perioada de 3 ani (7 Da, 3 Nu)”.

>> Hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM privind prima detasare (2008-2011); judecatoarea se numea Stoica

>> Hotararea privind a doua detasare (2011-2014)

>> Hotararea privind detasarea 2014-2017

>> Hotararea privind detasarea 2017-2020

Comentarii

# Pintea date 12 February 2020 13:19 0

Parca detașările nu trebuie sa depaseasca 6 luni! Dar mai conteaza, doar nu mai este d-nul Tudorel Toader sa modifice legea! Sant multi detasati asemenea, dar de ex. duduia asta, ce experienta profesionala mai are? CSM, alt organism bugetofag, ar trebui sa fie controlat de cineva si membrii sa raspunda pt deciziile astea paguboase! Dar, vai, mi-am amintit: nu are cine sa faca ordine in justitie! Nu avem coloane vertebrale!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.