Directia Nationala Anticoruptie cauta specialisti in evaluarea bunurilor imobile si in cadastru si geodezie

Data: 10 April 2018, 14:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 802 afisari

 

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat marti, 10 aprilie 2018, declansarea unei proceduri de ocupare prin transfer la cerere a doua functii de executie vacante de specialist, functie publica specifica. Potrivit anuntului, cele doua functii urmeaza sa fie ocupate in cadrul Serviciului specialisti din cadrul DNA - Structura centrala, respectiv un post cu specializarea evaluarea bunurilor imobile si un post pentru specializarea cadastru si geodezie.


Anuntul Directiei Nationale Anticoruptie din 10 aprilie 2018:

"In conformitate cu dispozitiile art. 90 alin. 5 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale art. 149 ale Hotararii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare,

DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE declanseaza procedura de ocupare prin transfer la cerere a 2 functii de executie vacante de specialist (functie publica specifica)

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.