DIICOT: cerere de demisie retrasa

Data: 23 May 2018, 11:48 | autor: L.J. | 0 comentarii | 728 afisari

Procurorul Sorin Carare (foto) a renuntat la cererea pe care o depusese la Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii privind demisia din functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Galati din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, astfel ca solicitarea a ramas fara obiect.


Sectia a luat act in sedinta din 22 mai 2018 de faptul ca procurorul Sorin Carare a renuntat la cererea de eliberare din functie, astfel ca acesta va ramane in continuare la conducerea DIICOT Galati.
In aceeasi sedinta, Sectia de procurori a mai decis incetarea detasarii in cadrul Ministerului Afacerilor Externe a procurorului Daniela Anton de la PICCJ, incepand cu data de 01.06.2018, dar si incetarea detasarii in cadrul CSM a Laurei Felicia Ceh, procuror DIICOT, incepand cu data de 01.06.2018.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.