DIICOT anunta reuniunea anuala pentru prezentarea Raportului de activitate

Data: 14 February 2017, 15:08 | autor: L.J. | 0 comentarii | 936 afisari

 

Biroul de informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism anunta ca reuniunea anuala pentru prezentarea Raportului de activitate al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pe anul 2016 va avea loc la data de 16 februarie 2017, la sediul DIICOT din Calea Grivitei nr. 24, sector 1, Bucuresti.


 

Dezbaterile, avand in vedere temele specifice legate de infractiunile aflate in competenta DIICOT, se vor desfasura fara accesul presei.

La ora 13.30, dupa incheierea reuniunii, domnul Daniel Constantin Horodniceanu, procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, va sustine o conferinta de presa la sediul institutiei.

La conferinta de presa, accesul jurnalistilor in institutie va fi permis numai pe baza legitimatiei de jurnalist si a buletinului de identitate, incepand cu ora 13.00.

Termenul limita pentru confirmarea prezentei este miercuri, 15 februarie 2017, ora 15:00. Confirmarea se va trimite la adresa de email: relatiicupublicul_diicot@mpublic.ro. Accesul va fi conditionat de confirmarea prezentei in conditiile mentionate.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.