Dezbaterea publica a Proiectului de lege privind masuri pentru asigurarea protectiei victimelor infractiunilor (Documentul)

Data: 06 August 2018, 15:57 | autor: L.J. | 0 comentarii | 812 afisari

Ministerul Justitiei condus de Tudorel Toader (foto) a anuntat luni, 6 august 2018, ca in data de 08 august 2018, incepand cu ora 11.00, la sediul MJ situat in Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sector 5, etaj 1, Sala de Consiliu, se va organiza dezbaterea publica a Proiectului de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2004 privind unele masuri pentru asigurarea protectiei victimelor infractiunilor, cu modificarile și completarile ulterioare.


La dezbaterea publica este invitata sa participe, in limita locurilor disponibile in sala, orice persoana interesata: persoane fizice si/sau juridice, reprezentanti ai institutiilor publice interesate, ai presei, etc.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.