Dezamagire pentru CSM intr-un proiect legat de penitenciare (Document)

Data: 12 noiembrie 2019, 16:13 | autor: L.J. | 0 comentarii | 511 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii – condus de catre judecatoarea Lia Savonea (foto) – a suferit o dezamagire in ceea ce priveste un proiect legat de penitenciare.


CSM a anuntat marti, 12 noiembrie 2019, rezultatele procedurii de selectie a opt experti specializati in domeniul formarii judecatorilor delegati la penitenciare si a judecatorilor care solutioneaza masurile medicale privative de libertate, cu accent pe aspecte specifice populatiei de etnie roma.

Proiectul se intituleaza „Formarea profesionala si consolidarea capacitatii la nivelul sistemului judiciar”, fiind finantat din Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Dezamagirea consta in faptul ca un singur candidat dintre cei opt s-a inscris la concurs. Este vorba despre judecatoarea Gabriela-Nicoleta Chihaia, de la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov.

Pe langa scrisoarea de intentie si CV-ul, judecatoarea a trebuit sa aiba o experienta de minimum 6 ani in calitate de judecator definitiv si sa elaboreze un plan de seminar. Gabriela Chiaia a fost declarata admisa in urma interviului din 18 octombrie 2019.

>> Toate cerintele pentru inscrierea in proiect

Sursa foto: Mediafax

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.