DECONTAREA CHELTUIELILOR DE TRANSPORT ALE POLITISTILOR - “Reclamantul avea acest drept”

Data: 20 September 2019, 10:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 852 afisari

Prin Hotararea 410/2019, Tribunalul Prahova a admis cererea reclamantului.

Prin cererea de chemare in judecata, reclamantul a aratat ca s-a adresat cu cerere catre angajator in vederea decontarii cheltuielilor de transport, insa cererea i-a fost nefondat respinsa pentru ca, asa cum rezulta din Dispozitia 9535/07.12.2017 emisa de D. G. al DGPMB, reclamantul a fost mutat in interes de serviciu de la Politia Sector I la Politia Sector 3, iar fata de specificul muncii in cadrul Biroului de Investigatii Criminale programul este imprevizibil si presupune uneori prezenta la serviciu si in afara orelor de program.
In considerarea textelor de lege enuntate, respectiv art.6 alin. 1 litera f din HG 1292/2003 privind drepturile de transport ale politistilor, elevilor si studentilor din institutii de invatamant pentru formarea politistilor precum si art. 1 litera c si art.4 alin. 1 litera b, alin.2 si alin 4 din OMAI 51/2014, acesta solicita, in esenta admiterea actiunii.
Parata a formulat intampinare si a solicitat respingerea ca nefondata a cererii.
In motivarea, intampinarii parata a aratat ca, pentru a ne afla in situatia de drept invocata de reclamant, este necesar ca mutarea in interes de serviciu sa se realizeze intr-o alta localitate decat localitatea in care isi desfasoara activitatea la momentul la care a intervenit schimbarea raporturilor de serviciu, astfel ca fata de acest rationament si fata de dispozitia 2608/2015 referitoare la mutarea care s-a efectuat la cerere se impune respingerea ca nefondata a actiunii.

 Minuta Tribunalului Prahova:

“Admite cerrea si obliga parata la plata catre reclamant la de contarea cheltuielilor de transport de la domiciliu la locul de munca incepand cu data de 01.12.2017”.

Extras din hotararea Tribunalului Prahova:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.