DECLINARE DE COMPETENTA - “Se circumscrie competentei alocate completurilor de judecata din cadrul sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti”

Data: 12 November 2019, 11:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 410 afisari

Prin Decizia 201/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a declinat competenta de solutionare a cauzei.

La data de 3 decembrie 2018 a fost inregistrat pe rolul sectiei I civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie Dosarul nr. x/2017, ce avea ca obiect conflictul negativ de competenta ivit intre Judecatoria Sibiu si Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, in cauza privind pe petenta A. SA, in contradictoriu cu intimata Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - CRPC/CJPC Sibiu.

Prin rezolutia din data de 11 decembrie 2018, s-a stabilit termen la data de 31 ianuarie 2019, fara citarea partilor, in camera de consiliu, in vederea examinarii conflictului negativ de competenta inregistrat spre solutionare pe rolul sectiei I civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Minuta Inaltei Curti:

“Declina competenta de solutionare a cauzei in favoarea sectiei de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Fara cale de atac”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.