Decizie pentru presedinta Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti

Data: 05 iunie 2020, 14:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 475 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in sedinta din 4 iunie 2020 o decizie cu privire la presedinta Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti. Este vorba despre judecatoarea Mihaela Oana Putintei.


Aceasta ceruse CSM sa-i aprobe continuarea activitatii la Curtea de Apel Bucuresti incepand cu 1 ianuarie 2021.

Iata decizia CSM:

“Admiterea, de principiu, a cererii doamnei judecator cu grad profesional de curte de apel MIHAELA OANA PUTINTEI de continuare a activitatii la Curtea de Apel Bucuresti, in acord cu prevederile art. 51 alin. 1 din Legea nr. 303/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (forma in vigoare la data numirii doamnei judecator in functia de conducere), incepand cu data de 01.01.2021, data la care expira mandatul in functia de presedinte al Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti, urmand ca situatia posturilor sa fie avuta in vedere la o data mai apropiata de momentul transferului”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.