DECIZIE DE CONCEDIERE – Sentinta Tribunalului Bucuresti: “Instanta constata ca decizia nu si-a produs niciodata efectele juridice, motiv pentru care va aprecia ca nu mai exista obiectul actiunii, intrucat nu a intervenit masura concedierii dispuse in temeiul art. 65 Codul muncii, iar cu privire la concedierea disciplinara, instanta nu a fost investita”

Data: 19 February 2019, 10:44 | autor: L.J. | 0 comentarii | 317 afisari

Prin Sentinta din 20 februarie 2018, Tribunalul Bucuresti a respins cererea reclamantului ca ramasa fara obiect.
Reclamantul a chemat in judecata parata solicitand instantei ca prin hotararea ce va pronunta sa dispuna anularea deciziei nr.373/16.06.2017, obligarea paratei la reintegrarea reclamantului in postul si functia detinute anterior concedierii, obligarea paratei la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si actualizate de la data concedierii pana la efectiva reintegrare, obligarea paratei la plata catre reclamant a sumei retinute pentru cele 18 zile de concediu.
In motivarea actiunii, reclamantul a aratat ca s-a dispus incetarea contractului sau de munca in urma sedintei CA din 05.04.2017 prin care s-a hotarat desfiintarea postului de sef echipa ocupat de reclamant.
Reclamantul a aratat ca desfiintarea postului nu a fost reala si efectiva, motivele inlaturarii sale din cadrul paratei avand legatura cu persoana sa si cu faptul ca detine functia de Presedinte al Sindicatului la nivelul paratei.
Reclamantul a aratat ca a refuzat postul de economist oferit de parata. Reclamantul a mentionat ca parata nu avea post vacant de economist, iar daca ar fi avut ar fi trebuit organizat un concurs pentru ocuparea acestuia, iar parata avea probleme in contabilitate si acceptarea unui asemenea post ar fi presupus o verificare prealabila.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

“Respinge cererea formulat de reclamant ca ramasa fara obiect. Cu apel in 10 zile de la comunicare".

Extras din sentinta Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.