Decizia ICCJ in privinta fostului procuror DNA Eugen Stoina (Minuta)

Data: 10 January 2019, 11:19 | autor: L.J. | 0 comentarii | 367 afisari

Inalta Curte de Casatie si Justitie in procedura camerei preliminare a constatat in 9 ianuarie 2018 legalitatea sesizarii instantei prin rechizitoriul nr. 1/P/2018, emis la data de 22 noiembrie 2018 de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie, privindu-l pe fostul procuror DNA Eugen Stoina (foto), si a dispus inceperea judecatii. Hotararea poate fi contestata.


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis in sedinta din 26 noiembrie 2018 amanarea analizarii suspendarii din functie a fostului procuror DNA Eugen Stoina, trimis in judecata pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice, pana la solutionarea cauzei in procedura de camera preliminara.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.