Decizia CSM privind Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor

Data: 13 September 2018, 13:04 | autor: L.J. | 0 comentarii | 627 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat in sedinta de joi, 13 septembrie 2018, sa amane dezbaterea regulamentului sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor.


Pe 23 iulie 2018 a intrat in vigoare Legea nr. 207/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara.

Una dintre cele mai importante prevederi se refera la infiintarea in cadrul PICCJ a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, „care are competenta exclusiva de a efectua urmarirea penala pentru infractiunile savarsite de judecatori si procurori, inclusiv judecatorii si procurorii militari si cei care au calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii” (art. 88, alin. 1).

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.