Decizia CSM cu privire la judecatorul care a suspendat ordinul Laurei Kovesi

Data: 06 December 2018, 13:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 435 afisari

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in 5 decembrie 2018 o decizie cu privire la judecatorul CAB Amer Jabre, impotriva caruia Inspectia Judiciara a exercitat actiune disciplinara pentru savarsirea abaterilor disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si n) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.


Judecatorul Amer Jabre este cel care a suspendat in 27 septembrie 2017 ordinul Laurei Kovesi, la acea data sefa parchetului anticoruptie, de revocare din DNA a procuroarei Mihaela Iorga Morar, semnat la trei zile dupa ce Iorga a facut plangere la Inspectia Judiciara impotriva lui Kovesi. Actiunea IJ nu are insa legatura cu acest aspect.

 

 


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.