De ce a primit o functie de conducere sotia unui membru CSM (Document)

Data: 10 iunie 2020, 18:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 3188 afisari

Lumea Juridica va prezinta motivele pentru care Consiliul Superior al Magistraturii i-a acordat o functie de conducere sotiei unui membru al aceluiasi CSM.CSM a publicat joi, 4 iunie 2020, Hotararea nr. 434 din 12 mai 2020, prin care Sectia pentru procurori a delegat-o pe procuroarea DNA Ionela Crina Balan (foto) in functia de procuror-sef al Biroului de combatere a infractiunilor care aduc prejudicii bugetului public. Acest birou face parte din Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie (Sectia a II-a DNA).

Ionela Balan este nimeni alta decat sotia judecatorului Mihai Balan, membru in Sectia pentru judecatori a CSM.

Sectia pentru procurori si-a motivat delegarea Ionelei Balan la conducerea biroului sus-mentionat prin faptul ca aceasta functie este vacanta si ca nu exista alti aspiranti pentru respectivul fotoliu de conducere.

>> Hotararea nr. 434/2020 a Sectiei pentru procurori

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.