Danilet, trimis in judecata disciplinara

Data: 14 April 2019, 10:30 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3565 afisari

Probleme pentru celebrul judecator Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Danilet a fost trimis in judecata disciplinara de catre Inspectia Judiciara.


Informatia, desi nu a fost adusa la cunostinta opiniei publice, se regaseste pe siteul Consiliului Superior al Magistraturii. Astfel, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM are programata pentru ordinea de zi din 16 aprilie 2019 discutarea dosarului in care vizat este Vasilica Danilet.

Concret, judecatorul Danilet este acuzat de comiterea abaterii disciplinare prevazuta de

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# CONFUCIUS date 21 April 2019 00:18 0

NU ERA CAZUL SA I SE FACA ACEST DOSAR LUI V.DANILET, PT.CA ARATA ATACUL ASUPRA INSTITUTIILOR STATULUI!INSPECTIA ASTA EXAGEREAZA SI NU ESTE BINE DE LOC.SPER SA SE ALEAGA PRAFUL DE DOSARUL DISCIPLINAR.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.