Danilet si alti 3 judecatori vor da explicatii in dosare disciplinare

Data: 09 September 2019, 11:50 | autor: L.J. | 0 comentarii | 812 afisari

Judecatorul Vasilica-Cristi Danilet (foto), de la Tribunalul Cluj, precum si alti 3 judecatori vor da explicatii in mai multe dosare disciplinare.


Cei patru magistrati vor intra in discutia Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara in sedinta de miercuri, 11 septembrie 2019.

Vasilica Danilet este acuzat de savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in afara exercitarii atributiilor de serviciu” (click aici pentru a citi).

Amintim ca pentru aceeasi abatere disciplinara, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara l-a sanctionat pe Danilet cu

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.