Curtea de Apel Constanta a renuntat la lupta

Data: 26 February 2020, 11:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1432 afisari

Curtea de Apel Constanta condusa de judecatorul Marius Constantin Epure (foto) a decis intreruperea protestului inceput ca urmare a adoptarii proiectului de lege privind taierea pensiilor magistratilor.


Astfel, la data de 25 februarie 2020, la sediul Curtii de Apel Constanta a avut loc sedinta Adunarii Generale a Judecatorilor. 

Dupa dezbateri si supunere la vot, Adunarea Generala a Judecatorilor a hotarat:

"- Cu majoritate de voturi (exprimate de catre 26 de judecatori din totalul celor 29 de judecatori prezenti) Adunarea generala a judecatorilor hotaraste intreruperea formelor de protest stabilite potrivit Hotararii nr. 2 din 29 ianuarie 2020 a Adunarii generale a judecatorilor, mentinute prin Hotararea nr. 3 din 13 februarie 2020 a Adunarii generale a judecatorilor, respectiv:

 a. amanarea cauzelor, cu exceptia cauzelor urgente;
 b. incetarea desfasurarii sedintelor de judecata la ora 16:00.
 
-Cu majoritate de voturi (exprimate de catre 21 de judecatori din totalul celor 29 de judecatori prezenti) Adunarea generala a judecatorilor hotaraste intreruperea formelor de protest mentionate la art. 1 din prezenta hotarare incepand cu data de 2 martie 2020.”
foto:Ziua de Constanta

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.