Curs de pregatire profesionala pentru avocatii tineri din Baroul Bucuresti (marti 30 iunie 2015)

Data: 25 June 2015, 12:05 | autor: C.G. | 0 comentarii | 2041 afisari

Baroul Bucuresti ii invita pe avocati la un curs cu tema "Noua lege privind insolventa persoanei fizice", organizat in cadrul programului gratuit de pregatire profesionala continua.


Cursul se va desfasura, marti 30 iunie 2015, ora 17.00, la Sala de festivitati "Avocat Flavius Teodosiu" a Baroului Bucuresti si va fi sustinut de avocatul dr. Vasile Nemes (foto).

Potrivit unui comunicat emis joi, 25 iunie 2015, de reprezentantii Baroului Bucuresti, se va propune acreditarea acestei activitati cu 5 puncte de formare profesionala.

Inscrierea la curs poate fi facuta prin intermediul aplicatiei electronice on-line de pe site-ul Baroului Bucuresti, in limita locurilor disponibile, sub controlul Consiliului Baroului Bucuresti. Prioritate la inscriere au avocatii stagiari si titulari sau colaboratori ai formelor de organizare a exercitarii profesiei de avocat pana in 30 de ani.

sursa foto: nemes-asociatii.ro


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.