CURATOR SPECIAL AL EXECUTARII SILITE - “Numirea se face provizoriu”

Data: 04 septembrie 2019, 12:28 | autor: L.J. | 0 comentarii | 376 afisari

Prin cererea inregistrata pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti la data de 13.03.2019, Biroul Executorilor Judecatoresti... a solicitat numirea unui curator special al executarii, intrucat debitorul A.B. a decedat inainte de sesizarea executorului judecatoresc.

A mai aratat ca numirea unui curator special al executarii este necesara pentru a putea declansa executarea silita a titlului executoriu reprezentat de Contract de credit nr. XX din data de 30.09.2013 privind pe creditoarea C S.A. si pe debitorul A.B. In drept, au fost invocate prevederile art. 687 C. proc. civ.

Minuta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

“Admite cererea petentului Biroul Executorilor Judecatoresti... Numeşte curator special pentru executarea silita pe doamna avocat T.M. Stabileste remuneratia provizorie a curatorului special la suma de 627 lei. Obliga creditorul sa avanseze remuneratia provizorie a curatorului desemnat. Executorie. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare”.

Extras din sentinta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.