Cum se studiaza dosarele la Curtea de Apel Galati

Data: 20 mai 2020, 13:36 | autor: L.J. | 0 comentarii | 321 afisari

Curtea de Apel Galati condusa de judecatorul Cosmin-Razvan Mihaila (foto) anunta ca incepand cu 19 mai 2020 este disponibila pagina de internet https://cagl.ro/programari.Pe aceasta pagina se pot face programari online pentru consultare dosare, depunere acte, legalizari hotarari, eliberare certificate si alte solicitari adresate centrelor de relatii cu publicul, registraturilor si arhivelor tuturor instantelor din circumscriptia Curtii de Apel Galati.

Conform Hotararii S.J. a C.S.M.nr. 734/2020, in perioada 15 mai -31 august 2020, compartimentele instantelor lucreaza cu publicul in baza unei programari online sau telefonice, prezentarea la compartimente fara programare fiind permisa doar cu titlu exceptional:

 “Curtea de Apel Galati doreste sa pastreze aplicatia web de programari si dupa data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezinta un serviciu civilizat oferit justitiabililor. Aceasta nu va insemna ca nu vor fi primite persoanele fara programare, ci doar ca, la ora respectiva, vor avea prioritate cele care au facut programare online.

Aplicatia web se adapteaza singura pe dispozitive mobile (telefoane, tablete), este open source si are interfata in limbile romana si engleza. In cazuri urgente, precum si in perioada epidemiei coronavirus (COVID-19), documentele se pot trimite instantei prin e-mail, fax, posta sau servicii de curierat si se pot consulta dosarele in format electronic.

De asemenea, in functie de evolutia programarilor dinsaptamanile viitoare, Curtea de Apel Galati ar dori sa implementeze un program de lucru al compartimentelor special cu avocatii. Noutatile transmise de Curtea de Apel Galati pot fi urmarite si pe pagina de facebook -https://www.facebook.com/curteadeapelgalati”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.