Cum l-a respins CSM pe procurorul care a produs un rechizitoriu doar cu clasari

Data: 06 November 2019, 11:52 | autor: L.J. | 0 comentarii | 399 afisari

Marti, 5 noiembrie 2019, s-a aflat felul in care Consiliul Superior al Magistraturii l-a respins pe procurorul care a produs un rechizitoriu continand doar clasari.


Este vorba despre procurorul Marian Eugen Mosteanu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, cel care pe 28 aprilie 2016 i-a inaintat Judecatoriei Caracal un rechizitoriu care continea doar solutii de clasare si niciuna de trimitere in judecata.

La 10 septembrie 2019, Sectia pentru procurori – condusa de vicepresedintele CSM Nicolae Solomon (foto) – a pronuntat un refuz final in cazul lui Marian Mosteanu, care se inscrisese pentru un post de executie la DNA (mai precis, la DNA Craiova), scos la concurs in perioada 12 august – 18 octombrie 2019. Motivul il constituia faptul ca Mosteanu nu indeplinea conditia de 10 ani vechime prevazuta de lege (click aici pentru a citi).

Marti, 5 noiembrie 2019, CSM a publicat motivarea Hotararii nr. 751 din 10 septembrie 2019. Asa cum puteti citi mai jos,

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.