Cum a ajuns sef procurorul care i-a facut dosar lui Negulescu (Document)

Data: 01 April 2020, 12:15 | autor: L.J. | 0 comentarii | 993 afisari

Cititi in cele ce urmeaza despre felul in care a ajuns sef procurorul care i-a facut fostului procuror Mircea Negulescu (foto) dosar de cercetare abuziva si de influentarea martorilor.


Este vorba despre procurorul Catalin Lefter, cel care in toamna anului 2019 a obtinut cel mai mare punctaj dintre magistratii care au concurat pentru intrarea in Directia Nationala Anticoruptie (click aici pentru a citi).

La 26 februarie 2020, Sectia pentru procurori din CSM l-a delegat pe Lefter pentru 6 luni in functia de procuror-sef al DNA Ploiesti – serviciu teritorial din care a facut parte Negulescu. Motivarea a fost publicata miercuri, 1 aprilie 2020.

Procurorii CSM si-au motivat hotararea prin aceea ca sefa de pana atunci a DNA Ploiesti, Mariana Aurelia Dumitrache, tocmai iesise la pensie la data de 14 februarie 2020, motiv pentru care conducerea serviciului teritorial era vacanta.

>> Hotararea nr. 150 din 26 februarie 2020

Sursa foto: Mediafax

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.