CSM vrea sa dea fara licitatie un contract de aproape 24.000 lei (Document)

Data: 19 August 2019, 18:11 | autor: L.J. | 0 comentarii | 347 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii – condus de judecatoarea Lia Savonea (foto) – vrea sa atribuie fara licitatie un contract de aproape 24.000 de lei, in conformitate cu art. 7, alin. 5 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice.


Este vorba despre un contract pentru servicii de traducere din limba engleza in limba romana si invers, parte a proiectului „Formare profesionala si consolidarea capacitatii la nivelul sistemului judiciar”, finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021.

CSM estimeaza valoarea fara TVA a contractului la 23.975,30 de lei, perioada de valabilitate a ofertelor este de 90 de zile, iar termenul-limita pentru depunerea acestora este 2 septembrie 2019, la ora 12:00. Documentele trebuie sa fie trimise in original la sediul CSM (Bucuresti, Calea Plevnei, nr. 141 B, sector 6, Biroul Registratura).

Prevederea legala invocata:

„Autoritatea contractanta are dreptul de a achizitiona direct produse sau servicii in cazul in care valoarea estimata a achizitiei, fara TVA, este mai mica de 135.060 lei, respectiv lucrari, in cazul in care valoarea estimata a achizitiei, fara TVA, este mai mica de 450.200 lei”.

>> Scrisoarea de intentie a CSM, insotita de toate cerintele

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.