CSM. Propunerile pentru delegarea in functia de presedinte al Sectiei a II-a penale a CAB si de presedinte al Sectiei a IV-a civile a CAB (ordine de zi - Sectia pentru judecatori)

Data: 21 August 2016, 13:58 | autor: C.G. | 0 comentarii | 947 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi a sedintei pe care Sectia pentru judecatori a CSM o va desfasura marti, 23 august 2016.


Membrii Sectiei se vor pronunta asupra notei Directiei resurse umane si organizare a CSM privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei a II-a penale a Curtii de Apel Bucuresti a judecatorului Alina Petronela Mosneagu.

De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei este si nota Directiei resurse umane si organizare din cadrul CSM privind propunerea de delegare in functia de presedinte al Sectiei a IV-a civile a Curtii de Apel Bucuresti, a judecatorului Steluta Mirela Croitoru.

>>Ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru judecatori a CSM (marti, 23 august 2016, ora 9.30)

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.