CSM organizeaza concursul pentru sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie

Data: 02 November 2018, 13:33 | autor: L.J. | 0 comentarii | 285 afisari

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat joi, 1 noiembrie 2018, organizarea concursului pentru numirea in functia de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din PICCJ.


CSM va organiza concursul la Bucuresti, in perioada 1 noiembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Sectia este condusa momentan de procuroarea Florena Esther Sterschi (foto), de la Parchetul General.

Ordonanta de urgenta nr. 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie prevede la articolul II ca „prin derogare de la dispozitiile art. 88/3-88/5 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, pana la finalizarea concursurilor organizate pentru numirea in functiile de procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie si a celor de executie de procuror in cadrul sectiei si validarea rezultatelor acestora, functiile de procuror-sef si cel putin o treime din functiile de executie de procuror vor fi exercitate provizoriu de procurori care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru numirea in aceste functii, selectati de comisia de concurs constituita in conditiile art. 88^3 alin. (2) din Legea nr. 304/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”.

OUG 90/2018 nu ii interzice actualei sefe a sectiei sa candideze din nou.

Anuntul CSM de joi, 1 noiembrie 2018:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.