CSM. Ordinea de zi, Plenul si Sectia pentru judecatori (marti 30 iunie 2015)

Data: 29 June 2015, 14:36 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1273 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii ordinea de zi a sedintei Plenului CSM care va avea loc marti, 30 iunie 2015, ora 9.30.


Printre cele 30 de puncte de solutionat se numara si raportul privind participarea delegatiei Consiliului Superior al Magistraturii la cea de-a XI-a Adunare Generala a Retelei Europene a Consiliilor Judiciare, care a avut loc la Haga, in perioada 3-5 iunie 2015.

Tot in sedinta de marti, 30 iunie 2015, Plenul CSM va examina cererile de eliberare din functie, prin pensionare, formulate de Magdalena-Carmen Frumuselu, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie, si Gina Blagan, procuror in cadrul PICCJ.

>>Ordinea de zi completa a Plenului CSM

De asemenea, tot marti 30 iunie 2015, se intruneste in sedinta si Sectia pentru judecatori a CSM, avand de solutionat un singur punct pe ordinea de zi: nota Directiei resurse umane si organizare privind numirea in functii de conducere a judecatorilor declarati admisi la concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere la curtile de apel, tribunale si judecatorii, desfasurat in perioada 27 martie -24 iunie 2015.

foto: jud. Marius Tudose, presedinte al CSM

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.