CSM mai incearca o data sa atribuie un contract de 135.000 lei

Data: 12 August 2019, 12:52 | autor: L.J. | 0 comentarii | 327 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii – condus de judecatoarea Lia Savonea (foto) – mai incearca o data sa atribuie un contract de 135.000 de lei, noua scrisoare de intentie fiind publicata pe site-ul CSM vineri, 9 august 2019.


Amintim ca pe 22 iulie 2019, CSM a publicat scrisoarea de intentie pentru atribuirea unui contract legat de servicii de consultanta. Institutia are nevoie de aceste servicii ca sa obtina finantarea proiectului „CPCI – Cresterea performantei si calitatii institutionale prin imbunatatirea sistemului de evaluare si asistenta psihologica la nivelul sistemului judiciar”. Proiectul este finantat din bugetul de stat si din fonduri europene, in Programul Operational Capacitate Administrativa, cererea de proiecte IP 10/2018 – Sprijin pentru actiuni de consolidare a capacitatii institutiilor din sistemul judiciar.

In acel moment, data-limita pentru depunerea ofertelor era

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.