CSM. Magistrat sanctionat disciplinar (Imixtiune in activitatea altui judecator sau procuror)

Data: 01 November 2016, 15:11 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1245 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii, luni 31 octombrie 2016, un comunicat de presa privind sanctionarea disciplinara a judecatorului Mihaela Elisabeta Cotora (foto), din cadrul Curtii de Apel Craiova, pentru "imixtiune in activitatea altui judecator sau procuror".


Comunicatul CSM:

In sedinta de azi, 31 octombrie 2016, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a admis actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Cotora Mihaela Elisabeta, judecator in cadrul Curtii de Apel Craiova.

In temeiul prevederilor art. 100 lit. b) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Sectia a aplicat doamnei judecator sanctiunea disciplinara constand in 'diminuarea indemnizatiei de incadrare lunare brute cu 20% pe o perioada de trei luni' pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazuta de art. 99 lit. l) din acelasi act normativ, constand in 'imixtiunea in activitatea altui judecator sau procuror'.

Hotararea sectiei va cuprinde, alaturi de alte elemente prevazute de lege, descrierea faptei pentru care s-a aplicat sanctiunea disciplinara mentionata, urmand a fi redactata si publicata pe site-ul Consiliului www.csm1909.ro in termen de 20 de zile de la pronuntare.

Aceasta poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

sursa foto: gds.ro

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.