CSM, discutii cu presedintii sectiilor civile ale ICCJ si curtilor de apel (Minuta)

Data: 28 November 2019, 12:53 | autor: L.J. | 0 comentarii | 454 afisari

In perioada 14-15 noiembrie 2019 a avut loc la Pitesti intalnirea reprezentantilor Consiliului Superior al Magistraturii cu presedintii sectiilor civile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie si curtilor de apel, in care au fost dezbatute probleme de drept ce au generat practica neunitara in materie civila.


Dezbaterile au fost moderate de catre Camelia-Maria Solomon, judecator la Curtea de Apel Bucuresti si Ioan Stelian Vidu, judecator la Curtea de Apel Timisoara.

Din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie a participat Laura Ivanovici, presedintele Sectiei I Civila, iar curtile de apel au fost reprezentate, in principal, de presedintii sectiilor civile sau de judecatori din cadrul acelorasi sectii.

Din partea Consiliului Superior al Magistraturii a participat judecatoarea Evelina Oprina (foto), iar din partea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Biroul de recursuri civile in interesul legii, a participat procuroarea Luminita Niculescu.

Printre problemele abordate s-a numarat si cea a stabilirii taxei judiciare de timbru aferente cererii avand ca obiect

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.