CSM discuta situatia unui procuror pe care l-a refuzat in trecut

Data: 07 June 2019, 14:21 | autor: L.J. | 1 comentarii | 427 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 11 iunie 2019 prelungirea delegarii in functie a unui procuror DNA care in octombrie 2018 a primit aviz negativ.


CSM a luat in discutie in 25 octombrie 2018 solicitarea privind delegarea la DNA a unui fost membru in Consiliul Director al Asociatiei Procurorilor din Romania. La acea vreme, procurorul activa in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov si viza un post in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie. Atunci, Sectia pentru procurori a CSM a decis respingerea delegarii la DNA. Este vorba despre

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# DODI date 8 June 2019 17:58 +1

Cum deunăzi CSM-ul i-a venit de HACH acestei procuroare cu fustă, specializată și procurarea de funcții, sinecuri și tantieme, poate îi servește și acum aceiași friptură reîncăzită dar având același miros de negare.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.