CSM, decizie pentru o judecatoare CAB care a ratat Inspectia Judiciara

Data: 17 mai 2020, 10:41 | autor: L.J. | 0 comentarii | 784 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat o decizie cu privire la o judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti care a ratat intrarea in Inspectia Judiciara in urma cu cativa ani.


 

Este vorba despre Carmen-Mihaela Voinescu.

In septembrie 2014, judecatoarea Voinescu, pe atunci la Tribunalul Bucuresti, a fost respinsa la concursul pentru Inspectia Judiciara, obtinand 4,79 de puncte din 7 la proba scrisa, minimul fiind de 5 puncte.


Revenind, CSM a decis “Prelungirea delegarii in functia de presedinte al Sectiei a IX-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti a doamnei judecator CARMEN-MIHAELA VOINESCU, incepand cu data de 29.05.2020, pana la ocuparea functiei, prin numire, in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.