CSM, decizie de ultima ora cu privire la Dana Girbovan

Data: 03 September 2019, 16:06 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1481 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat in discutie in sedinta din 3 septembrie 2019 solicitarea judecatoarei Dana Girbovan (foto), facuta dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi in functia de ministru al Justitiei.


Presedintele Klaus Iohannis a refuzat in 28 august 2019 numirea Dana Girbovan in functia de ministru al Justitiei. Anterior, in 26 august 2019, Girbovan si-a dat demisia din magistratura, Sectia pentru judecatori din CSM luand act de acest gest.

In sedinta din 3 august, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii “a luat act de cererea doamnei GIRBOVAN DANA CRISTINA, judecator la Curtea de Apel Cluj, de renuntare la cererea de eliberare din functia de judecator, prin demisie, si, in consecinta, dispune revocarea Hotararii Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii nr.1269/26.08.2019. (8 voturi Da, 1 vot NU”

 

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Psychiatrist date 3 September 2019 18:25 0

Las că a anunțat ”săgeata” Fanfaronului Nepereche că-i face plângere la Inspecția Judiciară, pitulată la adăpostul iluzoriei anonimități dindărătul unei adrese de e-mail și a unei cutii poștale. Nota: „Săgeată” – în jargonul pușcăriilor însemnând ”persoană ușor influențabilă de care te poți folosi împotriva altora, băgând-o la înaintare.” Cine e săgeata? Una care mai are puțin și termină de reclamat o jumătate din corpul magistraților după care se apucă de reclamat cetățenii simpli. Una care uită că și-a încărcat pe Adobe Cloud o scanare a unui răspuns al Inspecției Judiciare, cuprinzând în clar adresa sa de e-mail, după care sare în capul unor oamenii simpli sau … (țin-te bine de parâmă, neicuță, că vine tsunami-ul petiționar!)… o să se adreseze ea în UK către ”Information Commissioner’s Office” pe motiv că… cei din CSM i-au divulgat date confidențiale. Doamneeee, fii bun și milostiv și apără-o pe țâcnită atât de lume, dar mai ales de sine însăși! link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/08/tuta-absoluta-bachelor-magna-cum-laude.html

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.